Handelsbetingelser
Varer i kurv: 0
Pris i alt: 0,00 kr.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
www.hoselsborg.dk
Elsborg Lædervarer
CVR. nr. 17886290

Virksomhedsadresse:
Storegade 14
8850 Bjerringbro
e-mail: elsborg@bknet.dk
Tlf. 86681030
Etableringsdato 24.05.1994

Fysisk forretningssted:
Elsborg Lædervarer
Storegade 14
8850 Bjerringbro
e-mail: elsborg@bknet.dk
Tlf. 86681030

Priser og betaling:

Alle priser på hoselsborg.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms.
Betaling kan ske online i forbindelse med købet ved brug af:
Visa/Dankort
MasterCard
Visa
Visa Electron
Maestro

Hoselsboeg.dk tager forbehold for trykfejl, leveringssvigt, udgåede varer og force majeure.
Kunden pålægges ikke noget gebyr ved betaling med kreditkort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.hoselsborg.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering:

Elsborg Lædervarer sender som hovedregel varerne samme dag, ordren er afgivet, såfremt den er afgivet indenfor normal arbejdstid. Leveringstiden er 1-5 hverdage. Alle forsendelser leveres med GLS eller Post Danmark. Efter afsendelse af varer fra hoslesborg.dk gælder Post Danmarks og GLS leveringstider. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden. Forsendelser sker kun til Danmark og der leveres ikke til Færøerne samt Grønland.

Uanset hvor du bor i Danmark er dine leveringsomkostninger altid de samme, nemlig 49 kr. Din ordre leveres dog fragtfrit, når købet overstiger 500 kr.

Afhentning af varer hos Elsborg Lædervarer er mulig indenfor normal arbejdstid.
Mandag-fredag: 9.30-17.30
Lørdag: 9.30-13.00

Ved afhentning af varer finder det sted hos:
Elsborg Lædervarer
Storegade 14
8850 Bjerringbro
e-mail: elsborg@bknet.dk
Tlf. 86 68 10 30

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: elsborg@bknet.dk eller tlf. 86681030. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50 kr.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.
5. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion.

Du mister din fortrydelsesret, hvis; - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Elsborg Lædervarer
Storegade 14
8850 Bjerringbro

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt, mod forudgående aftale, på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.hoselsborg.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Elsborg Lædervarer
Storegade 14
8850 Bjerringbro

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos FF WEB ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for FF WEB ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.hoselsborg.dk er Allan Friis.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.hoselsborg.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FF WEB ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FF WEB ApS via e-mail mail elsborg@bknet.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Elsborg Lædervarer, Storegade 14, 8850 Bjerringbro, eller mail: elsborg@bknet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Standardsfortrydelsesformular til udfyldelse.